Over mij

Over mij

Dit ben ik!

Wat leuk dat je  geïnteresseerd bent in de schrijfster achter de site. Hier zal ik je wat meer vertellen over mijzelf.

Mijn naam is Stéphanie Kok, maar de meeste mensen noemen me Steef. Ik ben eenentwintig jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik ben echter geboren en opgegroeid in Doetinchem. Op het moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding toegepaste psychologie die ik volg aan hogeschool Saxion te Deventer.

 

 

Mijn grootste hobby’s zijn lezen en schrijven. Dat had je vast niet gedacht?! Ik ben van jongs af aan al bezig met het schrijven van verhaaltjes en gedichten. Ik denk dat ik dit, en het lezen van boeken, rond mijn tiende echt wat serieuzer ben gaan nemen.
Toen is ook mijn droom ontstaan om ooit een keer mijn eigen boek uitgegeven te zien worden. Ik ben toen dus ook meer gaan schrijven en begon het ook steeds leuker te vinden om boeken te lezen. Het liefst lees ik nu Engelse boeken in het genre van Young-Adult, contemporary, fantasy, romance en psychology.

 

Verder kan ik je vertellen dat ik het leuk vind om films en series te kijken, te koken en gewoon lekker samen te zijn met vrienden en familie.

Als je meer vragen hebt, stel ze gerust! 🙂

Liefs, Stéphanie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *