Speciale actie: Onbegrensd de Verlorene 1 jaar!

Speciale actie: Onbegrensd de Verlorene 1 jaar!

Zaterdag 2 november is het feest! Onbegrensd de Verlorene leeft voor mij nu al meer dan zeven jaar, maar is op 2 november officieel 1 jaar oud! Ik ben nog altijd super blij en trots op het verhaal dat ik geschreven heb en vind het geweldig om te horen dat lezers ook van mijn verhaal genieten.

Deze eerste verjaardag gaan we natuurlijk vieren met een speciale actie! Bestel het boek op vrijdag 1 t/m zondag 3 november en krijg een Onbegrensd pakket voor maar €20,50! Dit grenzeloze pakket bestaat uit een persoonlijk gesigneerd  boek, een boekenlegger, 2 (van de 5) handgemaakte kaartjes naar keuze en… last but not least: een flyer met info over boek 2!!!

Een super Onbegrensd 1jaar pakket is dus voor maar 20,50 excl verzendkosten voor jou terwijl deze normaal gesproken €26,50 kost! En vergeet niet dat er nu een extra flyer bij zit met nog niet eerder gedeelde informatie over Onbegrensd deel 2! Bestel op 1 t/m 3 November door te mailen naar info@stephaniekok.com onder vermelding van de speciale actie. Verleg je grenzen, bestel Onbegrensd de Verlorene nu!

 

Liefs, Stéphanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *