Onbegrensd de Verlorene

Onbegrensd de Verlorene

Welkom bij Onbegrensd, de Verlorene!

Ik heb er altijd al van gedroomd dat mijn eigen geschreven verhaal echt als boek uitgegeven zou worden. Die droom is nu werkelijkheid geworden! 2 november 2018 is de magische verschijningsdatum van mijn boek Onbegrensd - de Verlorene!

Lees hier de synopsis

Dustin is een kind van de nacht en na zestien jaar weet hij zijn bovennatuurlijke krachten nog steeds niet onder controle te houden. Wanneer Dustin zijn beste vriend vermoordt, is de maat vol. Zijn moeder stuurt hem dan ook naar zijn vader.
Maar ook bij zijn vader gaat het mis. Dustin hoort een vreemde stem in zijn hoofd die hem vertelt dat hij een Verlorene is.
Samen met Jack en Femke probeert Dustin het geheim achter de stem te ontrafelen. Maar ondanks de hulp die hij krijgt, heeft Dustin zijn leven niet zelf in de hand. Zijn bovennatuurlijke krachten blijven de controle houden…

 

Hier volgen de specificaties

Genre: Young Adult / Fantasie
Uitvoering: paperback
Formaat: 16 x 24 cm
Geïllustreerd: Nee
ISBN: 978-94-022-4877-7
Aantal pagina's: 188
Prijs: € 20,49

 

Geïnteresseerd in mijn boek?

Super leuk! Je kunt mijn boek op de volgende manieren verkrijgen:

 

Het boek

-Bestel mijn boek via de webwinkel van uitgeverij Boekscout.

(20,49- incl. verzendkosten)

Shop nu

Pakket gesigneerd

- Bestel een gesigneerd boek via mij.

Stuur een mail naar info@stephaniekok.com en je ontvangt:

- Een persoonlijk gesigneerd exemplaar

- Een boekenlegger geïnspireerd op het boek

(24,99- incl. verzendkosten)

Pakket gesigneerd Grenzeloos

- Bestel een Onbegrensd duologie pakket

Stuur een mail naar info@stephaniekok.com en je ontvangt:

- Een gesigneerd exemplaar van Onbegrensd de Verlorene

- Een gesigneerd exemplaar van Onbegrensd de Verrader

- Twee boekenleggers geïnspireerd op beide boeken

- Twee (van de vijf) handgemaakte kaartjes naar keuze!

(47,99 incl. verzendkosten)

Recensies

Benieuwd naar wat anderen van mijn boek vinden? Lees hier enkele recensies om een idee te krijgen.

Angélique geeft 5 sterren en zegt: Een spannend verhaal over de zoektocht van een jongen, Dustin , half sterfelijk, half boven natuurlijk, naar antwoorden op zijn vragen. Krijgt hij deze? Een verhaal zodanig geschreven dat je blijft lezen en de reis van Dustin meebeleefd. Een verhaal met een verrassende wending. Een echte aanrader!

Thérèse geeft 5 sterren en zegt: Het verhaal van Dustin die op zoek gaat naar waar hij thuis hoort. In de mensenwereld of bij de onsterfelijken. Zal hij het antwoord vinden. Een geweldig boek die  je in spanning houd van begin tot eind. Je leest het boek in een keer uit. Een echte aanrader.

Leny geeft 5 sterren en zegt: Gevangen in onzekerheid over wie hij is, waar hij vandaan komt en waar hij hoort, zoekt Dustin zich een weg in de duisternis naar de waarheid.  Samen met Jack en Femke zoekt hij naar het geheim van de stem. Is hij een verlorene?  Een verhaal waarin je de duistere weg die Dustin moet gaan, meebeleefd. Een spannend avontuur, boeiend van het begin tot het einde met een verrassende wending!

Marco geeft 4 sterren en zegt: Een spannend verhaal dat je aandacht vast houdt, want je wilt blijven lezen over het geheim van Dustin. Zijn nieuwe vrienden Jack en Femke kunnen hem daarbij helpen, totdat hij een paar verschrikkelijke ontdekkingen doet, die het verhaal de andere kant op doen gaan. Dan word je geprikkeld om nog meer te willen lezen, maar zal je moeten wachten op deel twee.

Luan geeft 5 sterren en zegt: Onbegrensd de Verlorene is een ontzettend leuk en spannend boek om te lezen. Door de bovennatuurlijke krachten word je nieuwsgierigheid echt gewekt en word je meegenomen in het leven van Dustin, vol met mysterie en avontuur. Het spannende leven van Dustin zorgt er voor dat je het boek in een ruk uit leest. Dit boek is een echte aanrader!

Jantine geeft 4 sterren en zegt: Ik wil je zeer complimenteren over de kwaliteit van je boek. Stéphanie kan écht schrijven! Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik een boek lees in dit genre. Fantasy, omdat het nep is (in het echt nooit zou kunnen), past niet bij me. Dus wat dat betreft was het boek een soort therapie voor me. Dus ondanks het genre wat mij niet helemaal ligt, heb je me wel zover gekregen dat ik het spannend vond hoe het verder ging. En je schrijfkunsten zijn echt goed, chapeau! Ook de verhaallijn zit goed in elkaar, het is logisch geschreven. Goed gedaan!

Thierry geeft 5 sterren en zegt: Wat een mega goed verhaal! Heel knap tot in de kleinste details beschreven! Het blijft spannend en ik kan niet wachten om erachter te komen hoe het verhaal verder gaat. Wanneer komt deel twee?!

 

Maak kennis met de personages

Benieuwd naar de personages uit Onbegrensd – de Verlorene? Hier kun je alvast kennis maken met de belangrijkste personen in het verhaal.
Deze collages zijn elk gebaseerd op de personages. Hoe zien ze eruit, wie zijn ze, wat doen ze? Krijg alvast een eerste indruk!
(de plaatjes komen Pinterest!)