Onbegrensd de Verrader

Onbegrensd de Verrader

Welkom bij Onbegrensd, de Verrader!

De Verrader maakt de Onbegrensd duologie helemaal compleet. Het verhaal dat voor mij is begonnen toen ik nog maar twaalf jaar oud was, bestaat nu uit twee boeken waarvan Onbegrensd de Verrader op 4 september 2020 is uitgekomen!

   

Lees hier de synopsis

Onbegrensd de Verrader is het tweede deel in de YA Onbegrensd duologie.
In deze spannende ontknoping wordt het Dustin niet bepaald makkelijk gemaakt. Als blijkt dat vrienden liegen en vijanden de waarheid boven water halen, weet Dustin niet meer wie hij werkelijk kan vertrouwen.
Dustins wereld staat op zijn kop en de problemen lijken zich alleen maar op te stapelen. Een reis naar Andersen, het thuisland van de kinderen van de sterfelijke en het bovennatuurlijke, lijkt de enige manier te zijn om antwoorden te krijgen.
Op de vlucht van het Zoekers Collectief, de stem in zijn hoofd en zijn eigen bovennatuurlijke krachten, gaat Dustin op zoek naar de waarheid. In de hoop dat de waarheid hem kan vertellen wie hij werkelijk is...

Hier volgen de specificaties

Genre: Young Adult / Fantasie
Uitvoering: paperback
Formaat: 16 x 24 cm
Geïllustreerd: Nee
ISBN: 978-94-640-3509-4
Aantal pagina's: 240
Prijs: € 21,49

Geïnteresseerd in mijn boek?

Super leuk! Je kunt mijn boek op de volgende manieren verkrijgen:

Het boek

-Bestel mijn boek via de webwinkel van uitgeverij Boekscout.

(21,49- incl. verzendkosten)

Shop nu

Pakket gesigneerd

- Bestel een gesigneerd boek via mij.

Stuur een mail naar info@stephaniekok.com en je ontvangt:

- Een persoonlijk gesigneerd exemplaar

- Een boekenlegger geïnspireerd op het boek

(25,99- incl. verzendkosten)

Pakket gesigneerd Grenzeloos

- Bestel een Onbegrensd duologie pakket

Stuur een mail naar info@stephaniekok.com en je ontvangt:

- Een gesigneerd exemplaar van Onbegrensd de Verlorene

- Een gesigneerd exemplaar van Onbegrensd de Verrader

- Twee boekenleggers geïnspireerd op beide boeken

- Twee (van de vijf) handgemaakte kaartjes naar keuze!

(47,99 incl. verzendkosten)

 

Recensies

Benieuwd naar wat anderen van mijn boek vinden? Lees hier enkele recensies om een idee te krijgen.

Angélique geeft 5 sterren en zegt: In dit geweldige, spannende 2e deel gaat Dustin op zoek naar de waarheid. Via zijn moeder hoort hij het echte verhaal. Met Femke, die hij nog steeds niet vertrouwt, maar die zijn enige kans is, komt hij via de 3 omgekeerde driehoeken, de 3 aarden, in het land van de andersen. Op de vlucht voor de zoekers, wijzen en dienders, vindt hij zijn vader die hij als verrader ziet en hoort hij zijn familie verhaal en hoe zijn opa 'de Verrader' van de familie is. Uiteindelijk komt hij achter de waarheid, vindt hij de oplossing voor zijn problemen en kan hij leven in een leven vol waarheden, is hij veilig en gelukkig. Een fantastisch 2e deel van deze duologie die je ook weer in een adem uitleest! Op naar deel 3?

Thérèse geeft 5 sterren en zegt: Onbegrensd de Verrader is deel 2 van de spannende duologie 'Onbegrensd' en het vervolg op Onbegrensd de Verlorene. Het neemt je mee in de spannende zoektocht naar de waarheid van de hoofdpersoon Dustin, samen met Femke die hij nog steeds niet vertrouwt, maar wiens hulp hij dringend nodig heeft en zijn goede vriend Jack nadat zijn moeder Helena hem een goed bewaard geheim heeft verteld. Gedurende het verhaal wordt de spanning zodanig opgebouwd dat je het boek niet weg kan leggen en in een keer uit wil lezen.