Mijn boek: Onbegrensd

Mijn boek: Onbegrensd

Welkom op de pagina over mijn eigen boek!

Ik heb er altijd al van gedroomd dat mijn eigen geschreven verhaal echt als boek uitgegeven zal worden. Die droom is nu werkelijkheid geworden! 2 november 2018 is de magische verschijningsdatum van Onbegrensd – de Verlorene!

Lees hier de synopsis

Dustin is een kind van de nacht en na zestien jaar weet hij zijn bovennatuurlijke krachten nog steeds niet onder controle te houden. Wanneer Dustin zijn beste vriend vermoordt, is de maat vol. Zijn moeder stuurt hem dan ook naar zijn vader.
Maar ook bij zijn vader gaat het mis. Dustin hoort een vreemde stem in zijn hoofd die hem vertelt dat hij een Verlorene is.
Samen met Jack en Femke probeert Dustin het geheim achter de stem te ontrafelen. Maar ondanks de hulp die hij krijgt, heeft Dustin zijn leven niet zelf in de hand. Zijn bovennatuurlijke krachten blijven de controle houden…

 

Hier volgen wat specificaties

Genre: Young Adult / Fantasie
Uitvoering: paperback
Formaat: 16 x 24 cm
Geïllustreerd: Nee
ISBN: 978-94-022-4877-7
Aantal pagina’s: 188
Prijs: € 20,49

 

Geïnteresseerd in mijn boek?

Super leuk! Je kunt mijn boek op drie verschillende manieren aanschaffen:
1. Bestel mijn boek via de webwinkel van uitgeverij Boekscout. (20,49- incl. verzendkosten) https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9149
2. Bestel een gesigneerd boek via mij door me een mailtje berichtje te sturen en ontvang een gesigneerd exemplaar! (23,90- incl. / 20,49- excl. verzendkosten)
3. Bestel een Onbegrensd pakket via mij door me een mailtje te sturen. Een pakket bestaat uit een gesigneerd exemplaar, een boekenlegger en folder en twee (van de vijf) handgemaakte quote kaartjes naar keuze! (28,- incl. / 25,- excl. verzendkosten) *zie foto hieronder*
Binnenkort zal er ook een webwinkel komen waardoor optie 2 en 3 wat makkelijker gaan. Voor nu mag je me gewoon mailen.

Recensies

Benieuwd naar wat anderen van mijn boek vinden? Lees hier de recensies om een idee te krijgen.

Angelique geeft 5 sterren en zegt: Een spannend verhaal over de zoektocht van een jongen, Dustin , half sterfelijk, half boven natuurlijk, naar antwoorden op zijn vragen. Krijgt hij deze? Een verhaal zodanig geschreven dat je blijft lezen en de reis van Dustin meebeleefd. Een verhaal met een verrassende wending. Een echte aanrader!

Therese geeft 5 sterren en zegt: Het verhaal van Dustin die op zoek gaat naar waar hij thuis hoort. In de mensenwereld of bij de onsterfelijken. Zal hij het antwoord vinden. Een geweldig boek die  je in spanning houd van begin tot eind. Je leest het boek in een keer uit. Een echte aanrader.

 

Maak kennis met de personages

Benieuwd naar de personages uit Onbegrensd – de Verlorene? Hier kun je alvast kennis maken met de belangrijkste personen in het verhaal.
Deze collages zijn elk gebaseerd op de personages. Ik heb ze al wel een tijdje geleden gemaakt, maar in de tussentijd is er ergens nog een naam veranderd. Ook staat er tekst onderaan die net iets te veel spoilers weggeeft. Vandaar dat de foto’s zelf zijn bijgewerkt, maar geen zorgen, de plaatjes passen nog altijd bij de personages!
(de plaatjes zelf heb ik niet gemaakt, deze komen van Pinterest!)