Webwinkel

Webwinkel

Geïnteresseerd in mijn boeken?

Ben je benieuwd naar mijn boeken en wil je het verhaal over Dustin super graag lezen? Begin bij het begin in Onbegrensd de Verlorene of bestel gelijk beide boeken zodat je ze in één adem kunt uitlezen. Eerst meer weten? Kijk dan in het menu bij de boeken zelf.

Als je het boek nu bestelt, zal je over drie tot vijf dagen al kunnen beginnen met lezen!

Onbegrensd de Verlorene & Onbegrensd de Verrader zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:

Het boek

– Je kan mijn boeken bestellen via de webwinkel van uitgeverij Boekscout. Hier krijg je het Onbegrensd de Verlorene voor 20,49 euro & Onbegrensd de Verrader voor 21,49 euro inclusief verzendkosten thuis bezorgd.
Met onderstaande link kom je in de webwinkel van Boekscout terecht.

Boekscout.nl

  

 

Pakket gesigneerd

– Ook kan je een gesigneerd boek kopen! Dit gesigneerde exemplaar wordt persoonlijk door mij naar jou opgestuurd. Ook krijg je er een mooie boekenlegger bij die geïnspireerd is op het boek. Deze optie kost 24,99 euro voor De Verlorene en 25,99 euro voor De Verrader (inclusief verzendkosten). Als je dit leuk lijkt, mag je een mailtje sturen naar info@stephaniekok.com

  

 

Pakket gesigneerd Grenzeloos

– Er is ook een speciaal Onbegrensd duologie pakket! Deze bestaat uit een gesigneerd exemplaar van zowel Onbegrensd de Verlorene als van Onbegrensd de Verrader. Ook ontvang je twee leuke boekenleggers die geïnspireerd zijn op beide boeken. Daarnaast mag je twee van de vijf quote kaartjes uitkiezen! Deze zijn helemaal handgemaakt en allemaal geïnspireerd op de Onbegrensd duologie. Dit leuke pakket is voor maar 47,99 euro inclusief verzendkosten voor jou! Ook voor deze optie mag je een mailtje sturen naar info@stephaniekok.com.

  

 

Wil je Onbegrensd de Verlorene & Onbegrensd de Verrader aan iemand cadeau geven? Dan is een gesigneerd exemplaar natuurlijk extra speciaal! Vermeld er dan wel even bij in de mail voor wie ik het boek signeer. 😉