10. Dit is Onbegrensd

10. Dit is Onbegrensd

Dit is Onbegrensd – de Verlorene. Dit is mijn boek. Dit is het eerste deel van mijn verhaal. En dat kan nu gelezen worden door iedereen! Hoe super geweldig is dat?!

Afgelopen vrijdag was de verschijningsdatum van mijn boek. Vanaf die dag ging mijn boek gewoon de wijde wereld in en kan iedereen hem bestellen en belangrijker nog: lezen!!!
Ik heb daarom ook meteen het grote nieuws online gegooid en ben ik flink aan de promoting gegaan. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, wil je je boek als warme broodjes over de toonbalk zien gaan. Daarom kan je het boek op drie verschillende manieren kopen!
1. Bestel mijn boek via de webwinkel van uitgeverij Boekscout. (20,- incl. verzendkosten)
2. Bestel mijn boek via mij door me een mailtje of berichtje te sturen en ontvang een gesigneerd exemplaar! (23,- incl. verzendkosten)
3. Bestel een Onbegrensd pakket via mij door me een mailtje of berichtje te sturen.  (28,- incl. verzendkosten)
Voor meer informatie hierover ga je in het menu naar ‘Mijn boek: Onbegrensd.’

Vrijdag heb ik de verschijning van mijn boek vooral op school gevierd met wat vrienden. Ik had Brookies gebakken (half brownies, half cookies, helemaal lekker) en deze getrakteerd. Ik heb iedereen uiteraard mijn boek laten zien en met trots verteld dat dit hem dus is! Verder heb ik vooral genoten van de dag en de leuke berichtjes die ik heb ontvangen. Dankjewel daarvoor!

Toen had ik zondag mijn boekpresentatie. Dat was voor mij meer de dag om de verschijning van mijn boek te vieren met iedereen die belangrijk voor mij is. En wat was het een dag!
Gisteren was echt geweldig. Ik was erg zenuwachtig, want ja, ik hou nu eenmaal niet zo van presentaties en spreken voor groepen. En ondanks dat dit familie en vrienden waren, was ik gewoon nerveus. Maar man wat was het gezellig. Ik heb echt heel erg genoten.
De presentatie was bij Met Liefde, by Robbert in Doetinchem. De leuke sfeer van Met Liefde maakt het sowieso al heel gezellig, dus dat zat goed. Robbert verzorgde de lekkere koffie en toen iedereen er was, kon het echt beginnen. Ik vertelde nog wat meer over mijn boek, las een stukje voor en bedankte natuurlijk ook iedereen.  En toen kon iedereen een gesigneerd boek kopen! Super leuk zeg, handtekeningen zetten!
Het was echt een hele geslaagde dag. Het was precies zoals ik me had voorgesteld en ik heb echt genoten van alles en iedereen. Ik had alleen maar mooie mensen om me heen en natuurlijk mijn eigen boek.

Nogmaals wil ik iedereen echt heel erg bedanken! Ik ben trots op mezelf en mijn verhaal en de afgelopen twee maanden zijn echt geweldig geweest. Maar gisteren was toch wel de klapper op de vuurpijl. Het was een ongelofelijk mooie dag en dat was het niet geweest zonder jullie allemaal. Dankjewel! Ik hou van jullie.

Dit is dan het einde van deze blogserie over de hele reis die ik heb gemaakt van verhaal naar boek. Het einde van de blog, maar het begin van mijn boek. Dit is Onbegrensd!

Liefs, Stéphanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *