9. Liefde op het eerste gezicht

9. Liefde op het eerste gezicht

Dit is het een na laatste deel van de serie ‘van verhaal naar boek.’ Ik mag je vol trots vertellen dat mijn verhaal nu geen verhaal meer is, maar een echt boek. Gisteren, woensdag 31 oktober, heb ik namelijk voor het eerst mijn eigen boek in handen gehad…

En dat was liefde op het eerste gezicht. Ik moest de hele dag werken dus ik zou mijn boek pas zien wanneer ik thuis kwam. Ik had dus echt iets om naar uit te kijken en tegelijkertijd ging de dag ook sneller voorbij waardoor ik niet zenuwachtig op de post hoefde te wachten.
Ik wist namelijk toen ik naar huis fietste rond half zes dat er een heel leuk pakketje op mij wachtte! Ik had de sleutel van de brievenbus al meegenomen zodat ik de post meteen kon meenemen. (Anders moest ik eerst naar binnen en dan de gang weer door om de post op te halen, duurt allemaal weer langer, een hoop gedoe, ik wil gewoon mijn boek zien!)
En zo liep ik met het pakketje mijn huis binnen. Tas op de grond laten vallen, jas ergens gedumpt en ik ben zo op mijn vloerkleed geploft en had alleen nog maar oog voor mijn pakketje. Want daar was ie dan! Mijn boek! In levende lijven!

Dit keer geen A4 formaat manuscript. Niet lopen prutsen met een A5 proberen te printen en dan een liggende afdrukstand. Niet moeilijk doen met 2 kolommen op een pagina zodat het op een boek zou lijken. Dat waren namelijk allemaal mislukte pogingen mijn verhaal zelf te printen en het zo veel mogelijk op een boek te laten lijken.
Nee, dit is mijn boek als echt boek. Als professioneel, echt officieel gepubliceerd boek… En man wat is ie mooi geworden! Ik ben er echt oprecht zo blij mee! Natuurlijk had ik de proefversies van de cover, achterflap en het binnenwerk al gezien, maar in het echt is het zo anders. (lees: in het echt is het zo veel beter!)
Wat een onwijs gaaf gevoel om je eigen geschreven verhaal echt als een boek in je handen te hebben! En ondanks dat ik mijn boek nu echt in handen heb, voelt het nog steeds zo onwerkelijk. Maar ik moet er nu toch echt aan gaan geloven, want mijn boek is een feit!!! Hij is er gewoon, echt, in levende lijven, met alles erop en eraan. Officieel en professioneel is mijn verhaal nu gewoon echt een boek. Wow…

Kortom: ik ben zo ongelooflijk blij met het resultaat. Het is alles wat ik wilde en hoe ik me het boek in mijn hoofd voorstelde. Alles klopt er gewoon aan en ik ben super blij dat ik kan zeggen dat dit mijn boek is.
Maar hoe ziet hij er nu uit?! Wat is nu het resultaat van al die jaren schrijven?! Dat zie je morgen! Het spijt me, maar je moet echt nog één dagje wachten tot de verschijning van Onbegrensd – de Verlorene. Maar morgen is hij er dan ook echt! Super spannend!

Morgen is het dan echt zo ver! De verschijning van mijn boek! Er zal morgen geen nieuw deel online komen, maar wel allemaal informatie over mijn boek zelf. Dit zal allemaal te vinden zijn in het menu onder het kopje ‘Mijn boek.’ Maar geen zorgen, daar zal ik je morgen over informeren.

Het laatste deel in deze blogserie ‘van verhaal naar boek’ zal zondag avond online komen. Hierin wil ik je vertellen over mijn boekpresentatie die ook aankomende zondag plaatsvindt en wil ik mijn avontuur samen met je afsluiten. Want aan elke verhaal komt een eind. Maar dat is nu gelukkig nog niet het geval. Tot morgen en tot zondag!

Liefs, Stéphanie

One Reply to “9. Liefde op het eerste gezicht”

  1. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *