Webwinkel

Webwinkel

Welkom in de webwinkel!

Geïnteresseerd in mijn boek?

Ben je benieuwd naar mijn boek en wil je het verhaal over Dustin super graag lezen? Als je het boek nu bestelt, zal je over drie tot vijf dagen al kunnen beginnen met lezen!

Onbegrensd de Verlorene is op de volgende manieren verkrijgbaar:

Het boek

– Je kan mijn boek bestellen via de webwinkel van uitgeverij Boekscout. Hier krijg je het boek voor 20,49 euro inclusief verzendkosten thuis bezorgd.
Met onderstaande link kom je in de webwinkel van Boekscout terecht.

Boekscout.nl

Pakket gesigneerd

– Ook kan je een gesigneerd boek kopen! Dit gesigneerde exemplaar wordt persoonlijk door mij naar jou opgestuurd. Ook krijg je er een mooie boekenlegger bij die geïnspireerd is op het boek. Deze optie kost 24,99 euro inclusief verzendkosten. Als je dit leuk lijkt, mag je een mailtje sturen naar info@stephaniekok.com

Pakket gesigneerd Grenzeloos

– Er is ook een speciaal Onbegrensd de Verlorene pakket! Deze bestaat uit een gesigneerd exemplaar van het boek en een mooie boekenlegger. Ook krijg je drie flyers om uit te delen of gewoon om voor jezelf te houden. En daarnaast mag je twee van de vijf quote kaartjes uitkiezen! Deze zijn helemaal handgemaakt en allemaal geïnspireerd op het boek. Dit leuke pakket is voor maar 29,99 euro inclusief verzendkosten voor jou! Ook voor deze optie mag je een mailtje sturen naar info@stephaniekok.com.

 

Wil je Onbegrensd de Verlorene aan iemand cadeau geven? Dan is een gesigneerd exemplaar natuurlijk extra speciaal! Vermeld er dan wel even bij in de mail voor wie ik het boek signeer. 😉